Cosmetische voetbehandeling

Cosmetische voetverzorging betekend “schoonheid bevorderend”. Ik bied u heerlijke en ontspannende voetbehandelingen aan om uzelf te verwennen.

French Pedicure

Bij een French pedicure wordt door middel van een verstevigende gel een doorzichtig laagje aangebracht op uw teennagel, daarna wordt er een wit- of rosé randje aangebracht. Dit wordt uitgehard onder een UV-lamp. Voordeel van de French Pedicure laat het een zeer verzorgde uitstraling geeft aan de voeten en dat de lak lang mooi blijft De gelnagels blijven ca. zes weken zichtbaar.

Nagels lakken met gellak

Mooi verzorgde teennagels met een kleurtje zijn eigenlijk onmisbaar als uw slippers of open schoenen draagt Verwen u zelf en sluit de behandeling af met een stralende gellak op uw teennagels. Deze gellak blijft 4 tot 6 weken zitten.

Onderbeen harsen

Heerlijke zachte en mooie onderbenen zonder (overtollige) beharing? Bij pedicuresalon Uden kunt u ook uw onderbenen laten harsen. Als u herhaaldelijk harts zult u merken dat de haartjes steeds minder snel terugkomen. Dit kan alleen als u aansluitend voor een langere periode harst, dus zowel in de winter als in de zomer.

Paraffine behandeling

Een paraffine behandeling reduceert de zwelling in de spieren en vermindert ontstekingen in gewrichten en geeft de bloedsomloop een boost.

De behandeling kan worden toegepast:

  • Voor het verlichten van gewrichtsklachten bij reuma
  • Extreem droge voeten, waarbij pijnlijke Kloven ontstaan
  • Bij droge voeten in de zomer, wanneer de huid veel wordt blootgesteld aan de zon
  • Maar ook om U te verwennen.

Voetmassage

Een ontspannende voetmassage voor iedereen die niet alleen de voeten maar het hele lichaam eens lekker wil ontspannen Deze massage is uitermate geschikt vermoeidheid, stress en spanningsverschijnselen. Kortom, verwennerij en ontspanning voor mensen die in een hectische tijd zoeken naar een rustpunt.

Effect van deze ontspannende voetmassage:

  • Betere doorstroming van bloed en lymfe
  • Rust en ontspanning
  • Energieverhogend