Behandelingen

Vind de juiste behandeling(en) voor uw problemen.

Medische voetbehandelingen

Dit zijn de behandelingen die om medische redenen noodzakelijk zijn om de conditie van de voet te verbeteren of in stand te houden. Bijvoorbeeld bij Diabetes patiënten, Reuma patiënten of patiënten die chemokuren hebben of herstellende zijn na chemokuren.

Medische voetbehandelingen

Cosmetische voetbehandelingen

Bij deze behandeling kunt u even relaxen en genieten als uw voeten worden verzorgd. Dit kan gecombineerd worden met een peeling een massage of een gellak.

Cosmetische voetbehandelingen

Aanmeten Elastische kousen

Elastische kousen worden voorgeschreven, door een arts aan mensen die beenklachten hebben.
Klachten van vermoeidheid, rusteloosheid, kramp, pijn, zwelling (oedeem) en spataderen zijn een gevolg van aderaandoeningen. Al deze klachten zijn pijnlijk en vervelend. Zonder hulp van buitenaf komt u er niet vanaf. En daarom zijn elastische kousen voorgeschreven. Elastisch kousen geven steun en druk.
De kousen worden na afspraak door mij aangemeten.

Voetentraining

Als voetconsulent behandel ik ook voetklachten. Door te oefenen met je voeten ga je makkelijker lopen en sta je weer stabiel. Veel mensen hebben last van hun voeten. Dat komt omdat wij onze voeten nog maar heel weinig gebruiken. Door het dragen van schoenen hoeven de voetspieren bijna niets te doen. Deze spieren in de voeten worden daarom lui. Door ze weer in beweging te brengen, activeer je deze voetspieren. Dat maakt je voeten sterk en je heb minder klachten.

Voetoefeningen
Ik kan je helpen bij voetklachten als doorgezakte voet een halux valgus, hamertenen enz. Tijdens een behandeling bekijken we samen de mogelijkheden om je voeten te oefenen.